Et mostrem el procés de neteja de les nostres piscines de boles.

Al setembre de 2014 a Alteuaire vàrem posar en funcionament un servei pioner i únic a CATALUNYA i la resta del país, de neteja amb desinfecció de la piscina de boles i de les pilotes.

Aquesta neteja es realitza amb una màquina específica que garantitza el compliment del punt en qüestió de la norma UNE en vigor (ISO 14000-ISO 9001) i que ens distingeix de la nostra competència directa, i a la vegada ofereix un servei òptim de neteja i desinfecció de les piscines de boles als usuaris finals, els nens, nenes i els seus pares.

La neteja de la piscina de boles, funciona de la següent manera: aspirem totes les pilotes, que van passant per una màquina (semblant a la dels rentat de cotxes), que les desinfecta i les higienitza, i posteriorment surten per la part de sobre de la màquina i les deixem secar.

Per un altre costat, aspirem tots els terres de la piscina i netegem amb uns líquids desinfectants els terres de PVC.

Una vegada s’han assecat les pilotes, les tornem a col·locar a dins de la piscina.

Tots els productes que utilitzem, tenen les seves fulles de Seguretat i compleixen amb la norma UNE en vigor (ISO 14000-ISO 9001).

Aquesta neteja es realitza en totes les sales  de Alteuaire, aproximadament 1 cop al mes, garantitzant així la higienització i la neteja de les piscines de boles pels nens i les nenes,

La seguretat és el primer

Investigacions de la facultat de Químiques i Medi Ambient de l’Institut Holandés IJ.Sell, han conclòs que utilitzant aquest sistema de neteja, es redueix en un 98% la presència de bactèries en les pilotes.

Així, amb aquesta màquina i aquest servei, som la única empresa que neteja i desinfecta les seves piscines de boles.

Amb la neteja i desinfecció de les piscines de boles, som els únics que tenim els parcs de boles, amb totes les normatives vigents i tots els certificats tant en materials com en instal·lacions i productes de neteja.