Animació infantil SEDI en col·laboració amb Al Teu Aire, posa a la teva disposició un servei exclusiu d’animacions infantils i adults a la provincia de Barcelona per a les nostres sales amb l’objectiu de completar la vostra celebració, perquè tant els nens com els adults gaudiu i participeu de la festa. Organitzar una festa divertida i completa mai ha estat tan fàcil!

Animació Infantil

festes infantils

Animació Infantil bàsica 90 min.

Actuació on un animador infantil realitza balls i jocs variats adaptats a l’edat. Per finalitzar realitza un pinta cares senzill i ajuda en el lliurament del pastís.

Preu: 115 €
Preu 2º animador: 70 € (Es recomana a partir de 30 nens)

festes infantils

Animació Infantil bàsica 120 min.

Actuació on un animador infantil realitza balls i jocs variats adaptats a l’edat així com un pinta cares senzill. Per finalitzar i posar fermall a la celebració destina 20 minuts a màgia i globoflexia. També ajuda al lliurament del pastís.

Preu: 130€
Preu 2º animador: 80 € (Es recomana a partir de 30 nens)

festes aniversari

Animació Infantil bàsica + Gymkana 90min.

Combinació d’animació amb jocs i balls variats, així com diferents proves de competició per equips. Recomanada a partir de 8 anys.

Preu: 115 €

Festes infantils

Animació Infantil bàsica + Titelles 90min.

Combinació d’animació amb un teatret de titelles en el qual explicarem contes moderns i tradicionals. Actuació recomanada per a nens de 3 a 6 anys.

Preu: 130 €

festes infantils

Espectacle de pallassos 60 min.

Animació infantil en la qual un pallasso a l’ús anima als més petits amb històries, gags, màgia absurda, balls i globoflexia. Disposem d’un xou especial per a comunions.

Preu: 110 €

Festes infantils barcelona

Espectacle de màgia 60 min.

Animació infantil en la qual un mag realitza un xou adaptat a l’edat dels nens amb gags divertits i màgia senzilla. Disposem d’un espectacle especial per a comunions amb trucs més impressionants.

Preu: 200 €

Festes infantils Barcelona

Pinta Cares + Globoflexia

Activitat mitjançant la qual un professional del maquillatge realitza impressionants dissenys adaptats a l’edat i gustos dels nens així com formes amb globus per a cadascun d’ells.

Preu: 85 €

Animació per comunions

espectacle animacio magia

Espectacle de màgia comunions 60 min.

Actuació en què un mag professional realitza un show amb trucs impressionants, escapisme i joc de cartes. Al número final apareix un detall per al/la homenatjat/ada.

Preu: 200€

animacio per comunions alteuaire

“L’hora boja” Comunions 60 min.

Animador per a adults i nens que realitza gags i proposa jocs i balls en grup per passar una estona divertida en conjunt.

Preu: 150€

Animació per Comunions

“L’hora boja” + Màgia Comunions 90 min.

Espectacle que inclou animació en grup més xou de màgia.

Preu: 280€

Actuacions per a adults

Festes infantils Barcelona

 Espectacle de màgia 60 min.

Actuació en la qual un mag professional realitza un xou amb trucs complexos i impressionants, escapisme, cartes i mocadors, entre d’altres. Els teus convidats mai s’oblidaran de la festa!

Preu: 200 €

Festes infantils Barcelona

“L’hora boja” 60 min.

Animador per a adults que fa gags i proposa jocs i balls en grup per passar una estona divertida en conjunt La teva festa mai va ser tan divertida!

Preu: 150 €

Posa’t en contacte amb nosaltres i un expert en esdeveniments t’assessora

722 324 776
També per Whatsapp

Contactar per email

Horari: Dilluns a Divendres de 9:00h a 13:00h