Decoració temàtica per les teves festes

Alteuaire posa a la vostra disposició festes amb decoració temàtica infantil plenes de fantasia i color.
Entra al món màgic de la imaginació. Escull la temàtica preferida del teu peque i nosaltres crearem una decoració espectacular que farà que se senti molt proper al món màgic del seu personatge preferit.

Contacte: 698533385 Pilar
Contactar per email

Decoració de taula de berenar

decoracio tematica piratas

Festa pirata

decoracio tematica jardi

Festa fantasia

Decorem la taula amb objectes i colors relacionats amb la festa escollida. Incloem estovalles, vasos, plats safates, gerres, tovallons, coberts… tot temàtic. També decorem les cadires amb els colors i motius de la festa.

Racó dels complements

Podràs gaudir dels complements temàtics amb els que els teus peques podran jugar.
Inclou decoració de taula i cadires més racó de complements temàtics.

ESCULL LA TEVA FESTA TEMÀTICA!

Batejos

Alteuaire en col·laboració amb Festes infantils y esdeveniments, La Maleta de los Sueños, us organitza el vostre “baby shower”.
Una gran celebració per a donar la benvinguda al vostre peque envoltats dels més íntims.
Us oferim un esdeveniment molt cuidat en els detalls amb diferents possibilitats:

Decoració temàtica Batejos

Preu a consultar

 • Decoració taules i cadires : decorem la part central de la taula amb motius relacionats amb l’esdeveniment. La decoració de les cadires consta de detalls originals amb objectes, cintes, teles …
 • Racó del record: un espai dedicat a fotos del pare i la mare fins a l’arribada del vostre bebè, acompanyat d’una dolça decoració.
 • Racó dels desitjos : els convidats de manera original, podran deixar escrits missatges de felicitat i bons consells per al peque.
  Preus a consultar

Comunions

Alteuaire en col·laboració amb Festes infantils y esdeveniments, La Maleta de los Sueños, t’ajuda a que la comunió del teu fill es converteixi en un esdeveniment exclusiu.

T’oferim vàries opcions:

 • Decoració taules i cadires : decorem la part central de la taula amb motius relacionats amb l’esdeveniment. La decoració de les cadires consta de detalls originals amb objectes, cintes, teles …
 • Racó temàtic dels complements: un espai a on els nens podran jugar amb objectes i complements de la seva temàtica preferida.
 • Photocall: un racó ideal a on us podreu fer fotos acompanyats de complements divertits per recordar un dia inoblidable.
 • Racó del record: un racó a on trobareu fotos del vostre fill amb la família i amics des de que va néixer per recordar moments entranyables i divertits. Tot això amb una decoració minuciosa.
 • Racó de les firmes: us decorem un racó a on els vostres convidats podran escriure dedicatòries de maneres molt originals.
  Preus a consultar
decoració temàtica comunió

Preu a consultar

Casaments

Un esdeveniment molt especial mereix una gran dedicació. Podem assessorar-te i ajudar-te en la decoració dels espais per a crear un ambient selecte i exclusiu.

T’oferim diverses opcions:

decoració temàtica bodes

Preu a consultar

 • Decoració de taules i cadires de comensals i presidencials decorem els  centres de taula amb un estil preferit, com vintage, minimalista… Les cadires es poden decorar amb objectes petits, plomes, fundes…
 • Racó dels records : és un espai decorat i dedicat a l’explosió de fotos de manera original, de la vostra relació fins al dia del vostre enllaç.
 • Racó de les signatures: els vostres convidats podran deixar escrita la seva dedicatòria sobre diferents materials.
 • Photocall: podreu tematitzar aquest racó per a crear diversió entre els convidats i poder tenir records d’un dia inoblidable. Amb uns fons temàtic i amb complements dels que podreu gaudir per a fer-vos les fotografies.
 • Decorem tot l’esdeveniment a dins dels espais Alteuaire , des de l’accés al local fins al interior.
  Preus a consultar

Festes temàtiques per a adults

Un esdeveniment sempre és benvingut; per això us oferim la possibilitat de celebrar la vostra festa amb la temàtica preferida del protagonista.
Festa vintage, festa gangster, festa mexicana, festa màscares.
Tematitzarem tot l’entorn per a transportar-vos a la màgia de la festa escollida.

Us oferim diferents opcions:

 • Decoració de taules i cadires: decorem la part central de la taula amb la temàtica escollida. Les cadires van decorades amb complements relacionats amb la festa.
 • Photocall: podreu tematitzar aquest racó per a crear diversió entre els convidats i per poder tenir records d’un dia inoblidable. Amb un fons temàtic i amb complements dels que podreu gaudir per a fer-vos fotografies. Preu100€
 • Racó dels records: és un espai dedicat a la presentació original de fotografies de familiars i amics acompanyades d’una decoració temàtica. Preu 60€
 • Racó de les firmes: és un racó on podreu escriure missatges de maneres molt originals.
  Preus a consultar
decoració temàtica gansters

Festa Gangster