lloguer d'ulleres de realitat virtual per a esdeveniments i festes a Barcelona

Servei de lloguer d’ulleres HTC VIVE de realitat virtual per a esdeveniments i festes a Barcelona

T’oferim la possibilitat de viure experiències increïbles on tu vulguis, gràcies al nostre servei de lloguer d’ulleres de realitat virtual per a esdeveniments i festes.

T’apropem  l’experiència de la realitat virtual allà on tu vulguis, a casa teva, a la sala d’alteuaire, a jardins, empreses, garatges, clubs esportius, gimnàs, cafeteries, restaurants, parcs…

  • Reunions d’amics
  • Sopars d’Empresa
  • Celebracions
  • Torneigs Esportius
  • Fires
  • Esdeveniments privats
  • Bateijos, comunions i casaments

Viu la sensació d’experimentar l’oportunitat de jugar en un entorn virtual on podràs moure’t amb llibertat interactuant amb escenaris que et semblaran reals.

Amb el nostre servei de lloguer d’ulleres de realitat virtual per a festes seràs el protagonista de divertits jocs d’habilitat i emocionants experiències virtuals.

lloguer d'ulleres de realitat virtual per a esdeveniments a Barcelona

realitat virtual a la teva festa

Disposem de la més avançada tecnologia d’ulleres de realitat virtual del mercat. Els nostres equips HTC VIVE els formen unes ulleres de visió virtual adaptables amb 32 sensors per ubicar al jugador en un espai tridimensional virtual amb llibertat de moviment, 2 comandaments sense fils i 2 sensors de posició.

El nostre equip portàtil de realitat virtual per a festes i esdeveniments, el completa un potent ordinador portàtil per gestionar el funcionament . Inclou una gran varietat de jocs i experiències per a escollir.

Anima la teva festa amb la realitat virtual

L’edat recomanada per la utilització de les ulleres virtuals és a partir de 10 anys, encara que més petits poden jugar de manera puntual a jocs adaptats.

Màxim 20 nens per festa. Es necessitarà l’ajuda dels pares o responsables de la festa per mantenir l’ordre dels nens i nenes que hi hagin a la festa per poder optimitzar el temps.

La resta d’adults també podran fer ús de les ulleres .

Dilluns a Divendres tarda

18:00 a 19:30 / 18:30 a 20:00

135€
90 Minuts
+30 Min extra 30€
Dissabte, Diumenge i festius

12:00 a 13:30 / 18:00 a 19:30 / 18:30 a 20:00

150€
90 Minuts
+30 Min extra 40€
Dissabte, Diumenge i festius nits

22:30 a 00:00 / 23:00 a 00:30

150€
90 Minuts
+30 Min extra 40€

*Festius: 24 Desembre nit, Nadal, 31 de Desembre nit, 1 de Gener i Sant Joan, preus a consultar.
*Per altres horaris consultar.
* Possibilitat de llogar generador elèctric per a esdeveniments a l’exterior. 40 €
*Carpa per exteriors 3×3. 50€

Forma de pagament:

Ingrés o transferència de 80€ en el moment de la reserva i la resta de l’import en metàl·lic el dia de la festa.

Info: 937 333 000

Email: marc@alteuairevirtual.es

Noves sales Al teu aire virtual

És un nou concepte de sales de realitat virtual per festes privades on podràs experimentar sensacions úniques amb l’última tecnologia.

Posa a prova els teus sentits amb divertits i espectaculars jocs en què estaràs immers en un món virtual interactiu. Al teu aire Virtual disposa del més avançat sistema d’ulleres de realitat virtual del mercat perquè ho passis d’allò més bé a les teves festes d’aniversari amb els teus familiars i amics.

Mou-te amb llibertat i interactua amb els comandaments com si estiguessis dins del joc, aconseguint una sensació immersiva total.