Duendecilla Sugar Dreams pastissos personalitzats en col·laboració amb Al teu aire t’ofereix la possibilitat de fer realitat els teus somnis més dolços, els nostres pastissos personalitzats deixaran un segell personal en la teva celebració i un record inoblidable en la memòria dels teus convidats.

Posem especial cura en l’acabat i els detalls dels nostres postissos creatius, taules dolces, cupcakes i galetes per assegurar-te tot el necessari i per fer de la teva festa d’aniversari, casament, bateig o comunió…

Pastissos personalitzats

Pastissos creatius

Donem forma als vostres desitjos més dolços, fent dissenys molt originals perquè el teu esdeveniment sigui únic i inoblidable.

Cupcakes

Els Cupcakes tan de moda últimament poden donar-li un toc diferent al teu moment tan especial.

Galetes

Ideals per donar un record únic i dolç als vostres convidats, compartint amb els que més volem, alguna cosa diferent i molt original.

Taules dolces

Ens encarreguem de tot el necessari perquè dins de la teva celebració tinguis petits racons decorats de forma especial i sobre la qual es distribueixen dolços variats, sent els més comuns: un pastís, cupcakes, llaminadures, cake pops p galetes decorades, entre d’altres.

Posa’t en contacte i t’assessorem

Pots informar-te trucant al 646 630 866

O contactar omplint el següent formulari:

Nom *

Correu electrònic *

Data del servei

Sala on vols el servei?

Assumpte *

Missatge *

Accepto els termes i condicions